قهوه تیپیکا

قهوه تیپیکا را بهتر بشناسید

شاید تا به حالا نام قهوه تیپیکا را شنیده باشید، اما آیا می دانید این قهوه در کجا رشد می کند؟ چه طعم و رایحه ای دارد؟ اولین بار در چه زمانی این قهوه کشت و پرورش داده شده است؟ این قهوه از نظر طعم به کدام قهوه بیشتر شباهت دارد؟ و بسیاری دیگر از سوالاتی که در مورد این نوع از قهوه وجود دارد. تیپیکا گونه ای از قهوه عربیکا است که می توان آن را از انواع قدیمی و اصل قهوه عربیکا دانست. قهوه تیپیکا طعم گیرایی دارد که شاید از روبوستا نیز در بین طرفداران قهوه محبوب تر باشد. تیپیکا نیز گونه های بسیاری دارد که می توان به دو نوع جاوا و تیمور اشاره کرد که این دو نوع تقریبا از پر مصرف ترین انواع قهوه تیپیکا هستند. گفته می شود که گیاه قهوه تیپیکا تقریبا به آفات نسبت به گونه های دیگر عربیکا حساس تر است و کیفیت بسیار بالایی دارد. این گیاه برای اولین بار مانند بسیاری از گونه های دیگر قهوه در اتیوپی کشت شده است و از آن جا به ما بقی کشور های دنیا رسیده است و بعد از آن در کشور های آمریکای جنوبی، جامائیکا و کشور های آسیایی رشد و پرورش داده شده است. امروزه نیز قهوه تیپیکا در این کشور ها پرورش داده شده است و به سراسر دنیا صادر می شود. از محققان در این زمینه گفته اند که گیاه قهوه تیپیکا باردهی کمی دارد و نسبت به قهوه های دیگر از هر درخت کمتر می توان برداشت کرد. بوربون از گونه های دیگر عربیکا است که در کنار تیپیکا از مهم ترین قهوه های عربیکا است. قدمت این دانه ی تلخ و گیاهی به زمان قرن پانزدهم و شانزدهم میلادی بر می گردد که درخت این گیاه نیز بسیار بلند است. برای خرید و تهیه انواع قهوه های اصل و ناب بهتر است که به فروشگاه های معتبر مراجعه کنید. امروزه به علت شیوع بیماری کرونا پیشنهاد می شود که از فروشگاه های اینترنتی خرید کنید و در درجه بعدی حتما از فروشگاه هایی که اصول بهداشتی را مد نظر قرار داده و رعایت می کنند  خرید خود را انجام دهید. فروشگاه اینترنتی روژه یک خرید با کیفیت را برای شما رقم می زند که می توانید با اطمینان خاطر خرید خود را نهایی کنید. برای خرید از این فروشگاه می توانید به سایت فروشگاه اینترنتی روژه مراجعه کنید.

 

 

قهوه تیپیکا طعم گیرایی دارد که شاید از روبوستا نیز در بین طرفداران قهوه محبوب تر باشد.

 

تیپیکا گونه ای با مرغوبیت بالقوه

قهوه تیپیکا همانطور که اشاره شد از زیر گونه های قهوه عربیکا است که خود نیز دارای گونه های ژنتیکی دیگری است که این انواع مختلف گونه های آن نیز خواص بسیاری دارند. تیپیکا هم شامل گونه های تلخ قهوه است و هم شامل گونه های شیرین است که هر کدام از آن ها طرفداران خاص خود را دارند. از جمله زیر گونه های قهوه تیپیکا می توان به ماراگوجیپه، جاوا، تیمور، سن برناردو، کنتس، سن رامون، کونا، پاچه و ... اشاره کرد که هر کدام از این گونه ها در طعم و رایحه و حتی تلخی و شیرینی با هم متفاوت هستند و می توان گفت انواع مختلف قهوه تیپیکا از گونه های محبوب کشاورزان برای کشت و پرورش است. در حالت کلی می توان گفت که تیپیکا، اسیدیته شیرینی دارد و قهوه ای با این خاصیت شناخته می شود. این گونه از قهوه به صورت بالقوه دارای مرغوبیت بالایی است و می توان آن را از دانه های مرغوب و با کیفیت محسوب کرد و همانطور که ذکر شد به همین دلیل هم برای کشت نزد کشاورزان بسیار محبوب است. قهوه ی معروفی مانند سوماترا گیاه شناسان از فرزندان ژنتیکی تیپکا بر شمرده اند که سوماترا نیز دارای محبوبیت بسیاری است. گونه های تیپیکا به دلایل مختلف نامگذاری شده اند برای نمونه گونه جاوا به علت اینکه در شهر جاوا در کشور اندونزی رشد و پرورش داده شده است به این نام شناخته می شود و یا اینکه گونه های دیگر به کشور ها و شهر های دیگر فرستاده شده اند که به نام شهر یا عوامل محیطی و جانبی دیگر نامگذاری آن ها انجام شده است.

همانطور که ذکر شد قهوه های عربیکا زیر گونه های بسیاری زیادی دارد که طعم هر کدام منحصر به فرد و خاص است. برای اینکه با این گونه ها آشنا شوید می توانید از طریق مطالعه در مورد انواع قهوه و گونه های آن ها اطلاعات مفیدی کسب کنید و متوجه شوید که هر کدام از انواع قهوه ها دارای چه خواص و مزایایی هستند.

 

 

انواع مختلف قهوه تیپیکا

پرفروش ترین محصولات

آخرین مطالب

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش