قهوه ریسترتو

انتخاب شما؛ قهوه ریسترتو یا اسپرسو؟

اسپرسو در بسیاری از نوشیدنی های بر پایه قهوه وجود دارد و می توان گفت پایه ثابت بسیاری از نوشیدنی های بر پایه قهوه این پودر تلخ و گیرا است. از ترکیب اسپرسو با شیر، فوم شیر، خامه، بستنی و ... نوشیدنی و ترکیبات دلچسبی خلق می شود که هر کدام طعم منحصر به فرد خود را دارند. البته برخی اوقات روش آماده سازی اسپرسو و میزان شات های آن در ترکیب با آب جوش نیز خود نوشیدنی جدیدی است که می توان از جمله قهوه ریسترتو، کافه لانگ، کافه آمریکانو و ... اشاره کرد. کلمه ریسترتو نیز مانند بسیاری از کلمات دیگر و نام این نوشیدنی ها از ایتالیا آمده است. در زبان ایتالیایی این کلمه به معنای محدود یا محدود شده است. می توان گفت به همین دلیل به این نوع قهوه ریسترتو می گویند، چون یک شات محدود شده یا کوتاه از اسپرسو است که از آن نیز غلیظ تر می باشد. این قهوه از اسپرسو شیرین تر است اما غلیظ تر! می توان گفت که قهوه ریسترتو گیرایی کمتری نسبت به اسپرسو دارد. روش آماده سازی ریسترتو تقریبا شبیه به تهیه اسپرسو است اما با این تفاوت که شات اول قهوه در فنجان ریخته می شود و ریسترتو شما آماده است. هر چقدر میزان آب بیشتر باشد قهوه رقیق تر ولی تلخ تر و گیرا تر است روشی که با آن قهوه اسپرسو را تهیه می کنند. اما اگر میزان آب کمتر باشد قهوه غلیظ تر و شیرین تر است که می توان گفت ریسترتو از این خانواده است و طعمی غلیظ اما شیرین دارد. می توان گفت یک فنجان ریسترتو همان اندازه انرژی را به شما می دهد که یک فنجان اسپرسو کلاسیک! با این تفاوت که برای برخی افراد طعم این قهوه دلچسب تر و مورد پسند تر است. این قهوه را هم می توان با یک موکوپات و هم می توان با یک دستگاه اسپرسو ساز تهیه کرد. اگر شما می خواهید که این قهوه را در منزل یا محل کار خود تهیه کنید بهتر است ابتدا یک اسپرسو اصل و مرغوب خریداری کرده و طبق مراحل آن، این قهوه را آماده کنید. فروشگاه های زیادی در سطح کشور اقدام به فروش قهوه می کنند که از جمله می توان به فروشگاه های اینترنتی اشاره کرد. فروشگاه اینترنتی روژه عرضه کننده انواع قهوه ها در بسته بندی های متفاوت، امکان خرید یک قهوه واقعی و اصیل را به شما می دهد. می توانید با مراجعه به سایت فروشگاه روژه خرید خود را ثبت و نهایی کنید.

 

 

انتخاب شما؛ کافه ریسترتو یا اسپرسو؟

 

طرز تهیه ریسترتو

می توان گفت طرز تهیه ریسترتو بسیار شبیه به اسپرسو است و برای این کار آب داغ در حدود 95 درجه سانتی گراد در نظر گرفته می شود و حداقل آن 90 درجه است. اگر شما برای تهیه ریسترتو 15 گرم قهوه  در نظر گرفته اید میزان قهوه خروجی شما از دستگاه باید 30 گرم باشد در حالی که برای این میزان اسپرسو میزان خروجی باید 30 گرم باشد. اینکه میزان خروجی ریسترتو کمتر است به این معنی است که از آب کمتری در تهیه و آماده سازی آن استفاده می شود. با استفاده از اب کمتر استخراج طعم و رایحه تلخ از دانه های قهوه کمتر صورت می گیرد. البته تهیه این نوع قهوه تحت فشار بالا انجام می شود. زمان آماده سازی این نوع قهوه نیز تقریبا نصف زمان اسپرسو است. می توان گفت که قوام ریسترتو از اسپرسو بالاتر است و تا حد کمی حالت چسبناک دارد. در تهیه ریسترتو برخی افراد مقدار کمی شیر یا فوم شیر به آن اضافه می کنند که این موضوع بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد. به نوعی ریسترتو همان عصاره گیری قهوه است که از مرحله ی پایانی آن صرف نظر می شود و قهوه ریسترتو به تلخی اسپرسو کلاسیک نیست. میزان قهوه استفاده شده در کافه ریسترتو از یک شات سینگل اسپرسو کمتر است. زمان عصاره گیری دانه های قهوه برای تهیه آن در حدود 15 تا 20 ثانیه است و بلافاصله پس از آن کار عصاره گیری متوقف می شود. اما با این تفاوت که بین کافه ریسترتو و اسپرسو، این نوشیدنی را نیز در فنجان های اسپرسو سرو می کنند. برای تهیه یک ریسترتو متفاوت از اسپرسو بهتر است که از دستگاه های اسپرسو ساز استفاده کنید تا این تفاوت شات در طعم نهایی نیز موثر باشد.

 در پاراگراف قبل نیز اشاره شد که برای تهیه یک کافه ریسترتو مرغوب و اصل نیاز به یک اسپرسو مرغوب و اصل دارید. خرید از فروشگاه های معتبر را فراموش نکنید. روژه انتخابی مطمئن که به شما اطمینان می دهد طعم واقعی خرید را بچشید.

 

 

ریسترتو را می توانید در خانه نیز تهیه کنید.

پرفروش ترین محصولات

آخرین مطالب

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش