قهوه لانگو؛ تلخ تر از اسپرسو کلاسیک

لانگو تلخ تر از اسپرسو کلاسیک

قهوه ها تنوع و گوناگونی بسیاری دارند و نوشیدنی های بر پایه قهوه نیز بسیار گسترده هستند و طعم های ناب و اصیلی از آن ها خلق می شود. قهوه لانگو طعمی تلخ تر از اسپرسو کلاسیک دارد اما گیرایی آن کمتر از این نوع قهوه است. این نوع قهوه چه تفاوتی با انواع دیگر دارند و چطور می توان آن ها را از همدیگر تمیز دارد. می توان گفت نوع موادی و میزان موادی که برای نوشیدنی های بر پایه قهوه استفاده می شود متفاوت هستند و از طرفی نحوه تهیه و آماده سازی نوشیدنی های قهوه نیز می تواند باعث تمایز باشد. قهوه لانگو نسبت به قهوه اسپرسو معمولی تلخ تر است زیرا در تهیه آن از آب بیشتری استفاده شده است و می توان گفت به نسبت هر 7 گرم اسپرسو تهیه قهوه معمولی اسپرسو، آب را دو برابر می کنیم. می توان گفت لانگو به معنای یک شات بلند از اسپرسو است و به دلیل اینکه در تهیه آن از میزان بیشتری آب استفاده می کنند و برای مدت طولانی تری آب در دانه های قهوه نفوذ می کند و باعث می شود تلخی اسپرسو بیشتر نمایان شود. نقطه مقابل قهوه لانگو، قهوه ریسترتو است که در تهیه آن از آب کمتری استفاده می کنند و طعمی بسیار غلیظ و گیرا دارد که به نسبت تلخی کمتری دارد. اگر شما از آن دسته افرادی هستید که تلخی قهوه را بیشتر می پسندید ما به شما قهوه لانگو را پیشنهاد می دهیم اما اگر از آن دسته از افرادی هستید که گیرایی قهوه بیشتر مورد پسند شما است، توصیه می کنیم که از اسپرسو معمولی یا قهوه ریسترتو استفاده کنید. برای تهیه انواع نوشیدنی ها برای پایه قهوه نیاز به قهوه های ناب و اصل دارید که باید آن ها را از فروشگاه های معتبر تهیه کنید. فروشگاه اینترنتی روژه عرضه کننده انواع قهوه در بسته بندی های مختلف است. این فروشگاه پک های پیشنهادی ترکیبی از انواع قهوه ها را به شما عرضه می کند که می توانید برای خرید به سایت فروشگاه مراجعه کنید. این محصولات با تضمین کیفیت به مشتریان ارائه می شود و با خرید از فروشگاه روژه شما به یکی از مشتریان دائمی فروشگاه تبدیل می شوید. خرید قهوه تلخ و گیرا را با خرید از فروشگاه روژه شیرین کنید.

 

 

کافه لانگو تلخ تر از اسپرسو کلاسیک

 

تفاوت آمریکانو با لانگو

شاید وقتی با طرز تهیه کلی لانگو آشنا شوید فکر کنید که آماده سازی آن شباهت بسیاری به آمریکانو دارد در صورتی که تفاوت هایی در بین آن ها وجود دارد که در اولین مورد می توان به این موضوع اشاره کرد که امریکانو در لیوان های بزرگ سرو می شود در حالی که لانگو را در فنجان های کوچک سرو می کنند. میزان آبی که در آمریکانو استفاده می شود به مراتب از میزان آبی که در کافه لانگو استفاده می کنند کمتر است. قهوه لانگو نیز برای اولین بار از کافه های ایتالیا به منوی نوشیدنی های بر پایه قهوه اضافه شد. شاید یک باریستا می خواست برای اولین بار یک آمریکانو یا حتی اسپرسو جدید به مشتریان خود عرضه کند و آن هایی را که قهوه ای تلخ تر می پسندند با یک کافه لانگو خوشحال کند. در تهیه کافه لانگو باید از پودر قهوه بسیار صاف و مسطح استفاده کنید، زیرا باید تمامی تلخی قهوه و عناصری که این تلخی را به وجود می آورند در آب آزاد شوند و طعمی واقعی از کافه لانگو احساس و بتوان گفت میان آن با آمریکانو تفاوت وجود دارد. تمامی نوشیدنی ها بر پایه قهوه می توانند با سلیقه باریستا و یا ذائقه مشتری کمی متفاوت هم باشند. به بسیاری از آن ها می توان تکه های شکلات اضافه کرد و یا می توان بر روی آن ها پودر کاکائو پاشید تا جلوه ی زیباتری هم داشته باشند. لانگو یک تلخی طولانی است که گیرایی اسپرسو را ندارد و به همان سادگی که تهیه می شود آن را سرو می کنند و فقط نحوه آماده سازی آن در این میان مهم است.

 

 

آمریکانو یا کافه لانگو

 

اگر شما علاقمند شدید که کافه لانگو را در منزل تهیه کنید و یا اینکه بعد از ظهر خود را با یک آمریکانو بگذرانید باید برای تهیه یک اسپرسو مرغوب اقدام کنید. پیشنهاد می شود که برای خرید اسپرسو اصل به فروشگاه های معتبر مراجعه کنید. فروشگاه اینترنتی روژه با دارا بودن نماد اعتماد الکترونیکی، حس اطمینان از یک خرید عالی و فوق العاده را به شما القا می کند که یکی از مشتریان ثابت این فروشگاه شوید.

پرفروش ترین محصولات

آخرین مطالب

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش