دم کردن قهوه سیاه

 

قهوه بلک يا قهوه سياه نام قهوه ای است که در دنياي اين نوشيدنی تلخ و گيرا، امروزه ممکن است نام آن را زياد بشنويد. قهوه ای که با متدی خاص تهيه می شود و طرفداران خاص خود را دارد. تنوع زياد در دنيای قهوه باعث شده است که اين نوشيدنی تقريبا با هر ذائقه ای هماهنگ شود و بتواند در ميان عموم افراد جايگاه خود را پيدا کند. قهوه بلک نيز از نوشيدنی های دهه اخير است که در ميان افراد دنيا و کشور ما نيز جايگاه خود را پيدا کرده است و از دسته قهوه های دمی محسوب می شود که حرفه ای مي گويند بايد در قوری دم بکشد. اما برخی باريستا ها نظرات ديگری دارند و به روش های ديگر نيز آن را با قهوه جوش يا قهوه ساز ها آماده مي کنند. اين نوع قهوه دارای خواص بسياری نيز هست که تاثير بسزايی در سلامتی انسان دارد و در يک مورد می توان به بهبود عملکرد سيستم گوارشی اشاره کرد، زيرا اين قهوه دارای کربن فعال است. فراموش نکنيد اگر می خواهيد يک خريد حرفه ای را تجربه کنيد و طعم اصيل و واقعی قهوه را بچشيد بايد به يک فروشگاه معتبر مراجعه کنيد. فروشگاه اينترنتی روژه که ارائه دهنده انواع قهوه در وزن های مختلف است پيشنهادی ويژه به شما می باشد که با يک بار خريد مشتری دائمی روژه می شويد.

 

قهوه بلک طرفداران استراليايی بيشتری دارد!

قهوه بلک را از نظر ترکيب بيشتر به آمريکانو شبيه دانسته اند اما اين نوع از قهوه تلخ تر و غليظ تر است که هيچ نوع شيرينی را در ترکيب خود ندارد. حجم اين قهوه به علت تلخی زيادی که دارد از آمريکانو کمتر است و در فنجان های کوچک سرو می شود. می توان گفت اين قهوه را بيشتر مردم سرزمين های استراليا و نيوزلند در کوچکترين قاره دنيا اقيانوسيه، می پسندند که مي توان گفت قهوه سياه در کوچکترين قاره بيشترين طرفدار را دارد. غلظت بالا و حجم کم قهوه بلک گيرايی بالايی دارد که هرکسی با نوشيدن آن اين موضوع را متوجه خواهد شد. اما نقطه مشترک آمريکانو و قهوه سياه نيز مانند بسياری نوشيدنی گرفته شده از قهوه اسپرسو است. اسپرسو با آب جو و طرز مراحل صحيح، که پس از قهوه سياه شما آماده است. اما شايد با خود فکر کنيد که تفاوت آمريکانو با بلک کافي چيست؟ اين ها که ترکيبات يکسان دارند و در هر کدام مانند موکا يا لاته از شير يا فوم شير يا سيروپ های شيرين کننده استفاده نمی شود، تفاوت در کجاست؟ راستش را بخواهيد تفاوت در نحوه ی آماده سازی آن ها است که ترکيب آب داغ و اسپرسو در قهوه سياه با آمريکانو متمايز است و طعمی متفاوت را خلق می کند. شايد در دنيای فروش انواع و اقسام قهوه، نام کافی لانگ يا قهوه لانگ را شنيده باشيد، بهتر است بدانيد که قهوه لانگ همان بلک کافی است که نام ديگر آن کافی لانگ يا لانگ کافي است. اما چرا اين قهوه به اين نام نيز ناميده و شناخته می شود، به دليل گيرايی و تلخی خاص آن است که در بسياری موارد مي تواند طعم و عطر منحصر به فرد اين قهوه را منتقل کند. کلمه لانگ نيز در ترکيب با نام اين قهوه می خواهد گيرايی طولانی مدت و غليظ آن را برساند که می توان گفت انتخاب اين کلمه جالب در کنار نام قهوه ابتکاری زيبا به نظر می رسد.

 

 

قهوه بلک طرفداران استراليايی بيشتری دارد!

 

طرز تهيه قهوه بلک، لانگ کافی يا قهوه سياه

همانطور که در پاراگراف قبلی اشاره شد تنها تفاوت قهوه سياه با آمريکانو در روش تهيه و آماده سازی آن ها است. شما ممکن است بخواهيد که لانگ کافی را در يک اسپرسو ساز يا موکوپات تهيه کنيد در هر صورت اين موارد در ترکيب آن و نسبت مواد با يکديگر تفاوتی ايجاد نمی کند . بايد از اسپرسو استفاده کنيد. در آماده سازی قهوه سياه آب داغ در دستگاه يا وسيله مورد نظر ريخته می شود و سپس اسپرسو را به آن اضافه مي کنيم و طبق زمان مورد نظر که با دستگاه متناسب باشد اين قهوه آماده می شود. می توان گفت اين قهوه به نوعی با قهوه دمی اسپرسو آماده می شود که اگر اين دو مرحله را جابجا کنيد به جای قهوه سياه يک آمريکانو خواهيد داشت!

يک قهوه با گيرايی بالا و طعم و عطری ويژه نياز است که از فروشگاه های معتبر خريد کنيد. فروشگاه اينترنتی روژه يک فروشگاه معتبر که انواع قهوه را با کيفيت بالا عرضه می کند.

 

 

قهوه بلک، لانگ کافی يا قهوه سياه

پرفروش ترین محصولات

آخرین مطالب

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش