از اختراع فرنچ پرس تا قهوه فرانسه

قهوه ی تلخ یا تلخ تر

یکی از انواع قهوه ها که امروزه طرفداران بسیاری دارد و در بسیاری از کافی شاپ ها یا مهمانی های مختلف سرو می شود قهوه فرانسه است. می توان گفت این نوع قهوه نسبت به قهوه اسپرسو رقیق تر است و غلظت آن کمتر است و اصولا بر خلاف اسپرسو که در فنجان های کوچک سرو می شود این قهوه را در لیوان می نوشند. اگر شما فردی علاقمند به این نوشیدنی تلخ هستید شاید تا به حال فکر کرده باشید که چرا قهوه ها انواع مختلف دارند و اسم ها آن ها با هم تفاوت دارد. از مواردی که باعث تفاوت در میان قهوه ها می شود محل کشت و پرورش قهوه و حتی نوع برداشت و رست کردن آن است که می تواند تفاوت در میان انواع قهوه را رقم بزند. به عنوان نمونه قهوه ای مانند گیشا که تقریبا خاص ترین قهوه در سراسر دنیا محسوب می شود شاید تلخی کمتری نسبت به نوع کلاسیک دارند و این تفاوت به نوع کشت و برداشت محصول بستگی دارد که با هم متفاوت هستند. البته مکان کشت قهوه نیز بسیار مهم است به طوری که قهوه گیشا امروزه در کوهی به نام ولکان پاناما کشت می شود و برداشت آن کمی متفاوت تر از بقیه است. اما قهوه فرانسه کافئینی به نسبت پایین تر از انواع قهوه ها دارد و می توان گفت میزان کافئین موجود در قهوه تا حد زیادی بستگی به کم یا زیاد بودن روبوستا موجود در آن دارد. هر چه میزان روبوستا در یک نوع قهوه بیشتر باشد کافئین آن نیز به نسبت بیشتر است و متقابلا هر چه مقدار روبوستا کم باشد، کافئینی کمتر نیز در قهوه موجود است.

 

قهوه فرانسه - فرنچ پرس

 

آماده سازی قهوه فرانسه زیاد کار دشواری نیست که اصولا برای درست کردن آن از فرنچ پرس یا قهوه ساز برقی استفاده می کنند.

 

قهوه فرانسه؛ چای صبحانه ی اروپایی ها

بر خلاف زمان های گذشته که در ایران قهوه محبوبیت بیشتری در میان افراد جامعه داشته است و بسیاری از مردم روز خود را با یک فنجان قهوه شروع می کرده اند و امروزه چای جایگزین این مورد شده است، این میراث صبح گاهی به کشور های اروپایی رسیده است و اکثر مردم این قاره روز خود را با قهوه آغاز می کنند. اما اینکه آن ها چه نوع قهوه ای را انتخاب می کنند و کدام را در صبح بر دیگری ترجیح می دهند می توان گفت یک قهوه ی برزیلی که به سبک فرانسوی تهیه می شود و به قهوه فرانسه معروف شده است، جایگاهی ویژه دارد. در نتیجه قهوه فرانسه جایگزین همان چای صبحانه ی ما ایرانی ها است که برای شروع یک روز کاری می تواند انتخابی مناسب باشد. قهوه فرانسه از نظر اندازه تقریبا از قهوه اسپرسو و ترک بزرگتر می باشد اما از نظر تلخی و گیرایی به اسپرسو نمی رسد. اگر ذائقه ای متعادل دارید قهوه فرانسه می تواند انتخاب مناسبی باشد. اینکه چرا این قهوه ی برزیلی را به فرانسه نسبت داده اند دلیلش این نیست که این گیاه در کشور فرانسه رشد و پرورش داده می شد یا اینکه روش رست آن را فرانسوی ها ابداع کرده اند. تنها یک گزینه است که قهوه ی برزیلی به نام قهوه ی فرانسه در بازار به فروش برسد و جایگاه خود را در میان مشتریان داشته باشد و آن استفاده از دستگاهی به نام فرنچ پرس است که این دستگاه از اختراعات فرانسوی ها بوده است که برای آماده سازی قهوه از آن استفاده کرده اند. می توان گفت نحوه آماده سازی و درست کردن قهوه توسط فرانسوی ها این نوع قهوه را به نام آن ها سند زده است. البته از طرفی آماده سازی قهوه فرانسه زیاد کار دشواری نیست و می توان به راحتی آن را در منزل آماده کرد که اصولا برای درست کردن آن از فرنچ پرس یا قهوه ساز برقی استفاده می کنند و می توان آن را برای مدتی در یک فلاسک یا قوری گرم نگه داشت و از آن استفاده کرد، قهوه فرانسه به نسبت دیرتر کهنه می شود و مدتی بعد از آماده کردن نیز به همان تازگی  قابل نوشیدن است. در برخی از کشور ها این نوع از قهوه را به نام قهوه فیلتری یا قهوه چکه ای می شناسند که این نوع از قهوه دانه های نسبتا درشتی دارد که قبل از درست کردن آن باید حتما آن را آسیاب کنید و از پودر قهوه استفاده کنید. تهیه قهوه اصل طعم و عطر ناب آن را تضمین می کند که شما می توانید برای خرید به یک فروشگاه معتبر مراجعه کنید. در دوران شیوع بیماری کرونا خرید اینترنتی به حفظ سلامتی شما کمک می کند. در صورت تمایل به سایت فروشگاه اینترنتی روژه مراجعه کنید و خرید خود را در این زمینه نهایی کنید.

 

قهوه فرانسه

 

قهوه فرانسه؛ چای صبحانه ی اروپایی ها

پرفروش ترین محصولات

آخرین مطالب

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش