قهوه کوبانو قهوه ای از قلب کوبا

قهوه کوبانو؛ کافه ای از کوبا

قهوه خانواده بزرگی دارد که این گیاه در برخی کشور های دنیا پراکنده شده است. بیشتر افراد قهوه را با کشور های آفریقایی یا آمریکای جنوبی می شناسند البته که باید گفت این گیاه در شبه جزیره عرب نیز جایگاهی بالا دارد. اما آیا تا به حال نام قهوه کوبانو را شنیده اید؟ چطور کشت و برداشت می شود؟ در کدام کشور ها از آن استفاده می شود؟ آیا این قهوه دارای طعم و رایحه منحصر به فردی است یا به انواع دیگر قهوه ها شباهت دارد؟ می توان گفت قهوه کوبانو همان قهوه کوبایی است که دارای عطر و طعمی تلخ است و گفته می شود که این قهوه با تاریخ این ملت پیوندی ناگسستنی دارد. گفته می شود که قهوه کوبایی نشان دهنده تاریخ این ملت است که رنج های دوران را تحمل کرده اند و سختی بسیاری را پشت سر گذاشته اند. قهوه کوبانو را در فنجان ویژه ای سرو می کنند که اصطلاحا به این فنجان ها تاسیتاها می گویند. اما اینکه چرا قهوه در تاسیتاها سرو می شود به زمانی بر می گردد که در اواسط قرن بیستم میلادی دولت کوبا با مشکلات فراوانی برای تامین مواد اولیه و غذایی رو به رو شد که این موضوع مردم را در مضیقه قرار داد. قهوه در این کشور مانند بسیاری از کشورهای دیگر ریشه در فرهنگ و آداب و رسوم زندگی آن ها دارد. در سال 1962 بود که دولت مصرف قهوه را برای مردم محدود کرد و در این زمینه محدودیتی را منظور کرد. در این محدودیت هر کوبایی در ماه فقط می توانست چهار بسته قهوه خریداری کند. این محدودیت باعث شد که مردم کوبا دست به ابتکار جالبی بزنند و این جیره بندی را به نحوی تسهیل کنند. آن های فنجان های کوچک تر از فنجان های معمولی طراحی کردند که نام تاسیتاها بر آن نهادند. این فنجان ها از فنجان های معمولی قهوه کوچکتر بود، کاری که مردم کوبا برای مدیریت مصرف قهوه خود دست به تولید آن کردند.

در نظر داشته باشید که هر قهوه ای نمونه های فیک و تقلبی در بازار زیاد دارد و بسیاری از سودجویان برای سود بیشتر ممکن است قهوه های اصل و تقلبی را با هم ترکیب کنند و به نام اصل به فروش برسانند. پیشنهاد ما این است که شما می توانید برای خرید قهوه از طریق فروشگاه های معتبر اقدام کنید تا از اصالت محصول اطمینان کافی داشته باشید. فروشگاه اینترنتی روژه عرضه کننده انواع محصولات و قهوه های اصیل به شما اطمینان می دهد که یک خرید فوق العاده را تجربه کنید. برای اطلاعات بیشتر در مورد محصولات فروشگاه روژه می توانید به سایت اینترنتی روژه مراجعه کنید و پس از بررسی محصولات خرید خود را انجام دهید.

 

 

قهوه کوبانو؛ قهوه ای از سرزمین کوبا

 

طرز تهیه قهوه کوبانو

این قهوه را اصولا با شکر قهوه ای تهیه می کنند و با استفاده از دستگاه اسپرسو ساز یا موکوپات می توان آن را آماده کرد. قهوه کوبایی ذرات بسیار ریزی دارد به همین دلیل دارای طعم گیرا و قوی می باشد. مردم کوبا برای رفع این تلخی مقداری شکر قهوه ای به آن اضافه می کنند. برای تهیه این قهوه نیاز به دو شات اسپرسو دارید و سپس به وسیله موکوپات که در محفظه زیرین آن آب را تا سوپاپ فشار اضافه کرده اید، و قهوه را به محفظه پودری افزوده، سپس با حرارت ملایم آن را آماده می کنید. طبق رسم و احترام به مردم کوبا این قهوه را در تاسیتاها سرو و یک یا دو قاشق شکر قهوه ای به آن اضافه می کنند. قهوه کوبایی برای تهیه اسپرسو های مختلف استفاده می شود که این طعم با ذائقه بسیاری از افراد سازگاری دارد.

در اواسط قرن هجدهم صادرات قهوه از کوبا به کشورهایی مانند شوروی سابق و اسپانیا به حداکثر میزان خود رسید تا جایی که این کشور سالانه حدود 440000 کیسه قهوه را تولید و روانه بازار این کشور ها می کرد. می توان گفت در این سال ها کوبا اقتصادی وابسته به قهوه داشت که در اواسط قرن بیستم میلادی با تحریم های بسیار زیاد آمریکا علیه این کشور، کوبا در این زمینه با بحران مواجه شد. این موضوع زمانی به اوج خود رسید که شوروی سابق در سال 1980 دچار فروپاشی درونی شد و این کشور به کشور های کوچکی تقسیم شد. اقتصاد کشور کوبا با این موضوع تحت تاثیر قرار گرفت به طوری که در سال های اولیه قرن بیستم تنها 7000 کیسه قهوه از این کشور صادر شد.

 

در قرن هجدهم اقتصاد کشور کوبا وابسته به قهوه بود.

 

برای خرید انواع قهوه می توانید به سایت فروشگاه اینترنتی روژه مراجعه کنید و طعم یک خرید واقعی را بچشید.

پرفروش ترین محصولات

آخرین مطالب

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش