قهوه گیشا

قهوه گیشا را می توان از گران ترین و خاص ترین انواع قهوه دانست که برای اولین بار در اتیوپی کشت شد و در همین سرزمین که می توان آن را زادگاه قهوه دانست، پرورش داده شد. بعد ها پس از کشت به کشور کاستاریکا وارد شد و کشاورزان توانستند این نوع را پرورش دهند. عطری خاص و طعمی منحصر به فرد، که گیشا را از مابقی قهوه ها متمایز کرده است. تولید کنندگان این گیاه تلخ و گس، قهوه گیشا را از خاص ترین انواع این نوشیدنی می شناسند که از نظر قیمتی نیز برای سرو یک فنجان از آن نیز باید هزینه ی به نسبت گران تر از انواع قهوه ها پرداخت. این قهوه را نوعی قهوه عربیکا محسوب می کنند و آن را به علت طعم خاصش در زیر گونه های این قهوه دسته بندی می کنند. تقاضای بازار مشتریان در سال های اخیر نسبت به قهوه گیشا افزایش یافته است که فروشگاه های زیادی اقدام به فروش آن کرده اند. با اینکه مانند بسیاری دیگر از انواع قهوه ها، گیشا نیز در اتیوپی پرورش داده شده است اما امروزه پاناما مهد رشد و پرورش این قهوه ی خاص است که طعمی نظیر آن را در هیچ قهوه ای نمی توانید بچشید. متخصصان این امر نیز معترف شده اند که قهوه گیشا دارای طعمی انحصاری است که به هیچ کدام از انواع قهوه شباهت ندارد. حتی آن ها طعم این قهوه را به رایحه ی برخی گل ها نسبت داده اند. اما همیشه تهیه گونه ی اصل هر چیزی دغدغه بسیاری از  ما در هنگام خرید است. شک نکنید که فروشگاه روژه این دغدغه را از بین برده است و شما می توانید طعم ناب یک قهوه اصیل را با روژه ماندگار کنید.

 

قهوه گیشا؛ سفری از اتیوپی به کاستاریکا و ماندگاری در پاناما

اتیوپی را می توان زادگاه قهوه دانست همان زمانی که در فلات های این سرزمین گله ای بز طبق افسانه ها، کاشف این دانه های تلخ و پر انرژی بودند. قهوه گیشا مستثنی از این قضیه نیست اما این نوع از قهوه به سرعت وارد کشور کاستاریکا شد و پس از آن تا به امروز در پاناما ماندگار شد. امروزه مهد رشد و پروش قهوه گیشا را پاناما می دانند که می تواند خاص ترین قهوه را تولید و آن را روانه بازار جهانی کند و در این رقابت نوعی قهوه خاص را به بازار مشتریان ارائه کند. بهتر است بدانید که این قهوه ی خاص در پاناما،  به نام قهوه گشا شناخته می شود اما در بازار جهانی از نام گیشا استفاده می کنند. طبق شواهد تاریخی برای نخستین بار در اواسط قرن بیستم گیاه گشا در مرز کاستاریکا و پانا کشت داده شد و نتیجه مطلوبی نیز به دست آمد که سبب معروف شدن پاناما در این رقابت شد. این قهوه علاوه بر اینکه گیاهی خاص دارد و همچنین طعمی بی نظیر را دارا می باشد، روش و روند برداشت و خشک کردن آن نیز از بقیه انواع قهوه تقریبا متمایز است. گیلاس های قهوه گیشا را مردم محلی به صورت دستی جدا می کنند و برای اینکه آن ها کاملا خشک شوند مدت هشت روز به دانه های قهوه زمان می دهند که پس از عملیات خشک شدن دانه ها، نوبت به رست کردن آن ها می رسد و پس از این مرحله نیز دانه های قهوه آماده عرضه به بازار هستند. اما شاید فکر کرده باشید که چرا این نوع قهوه هزینه ای گزاف و گران دارد؟ شاید نخستین موردی که بتوان به آن اشاره کرد این است که گیاه قهوه گیشا باید در ارتفاعات رشد کند تا نتیجه مطلوب حاصل شود و ثمره این میوه خاص باشد. در نتیجه مناطق مرتفع و قابل رشد این نوع قهوه کم است و پاناما تا کنون مهد قهوه گیشا است.

 

قهوه گیشا؛ سفری از اتیوپی به کاستاریکا و ماندگاری در پاناما

 

فروشگاه روژه انتخابی مطمئن برای خرید

شما هر نوعی از قهوه را که بخواهید تهیه کنید اصل بودن آن یکی از ملاک های اصلی است که باید به  آن توجهی خاص داشته باشید. قهوه های تقلبی علاوه بر بی کیفیت بودن هیچ کدام از خواص انواع قهوه را ندارد و بعضا می توانند برای بدن بسیار مضر باشند. قهوه ای مانند قهوه گیشا که خاص ترین قهوه دنیا نیز محسوب می شود مسلما باید از یک فروشگاه مطمئن تهیه شود تا شما اطمینان حاصل کنید که خریدی صحیح و اصولی داشته اید. در نظر داشته باشید که پرداخت هزینه ای بالا برای خرید قهوه ای مانند قهوه گیشا نمی تواند ریسک پذیر باشد که شما نوع تقلبی به جای اصل تحویل بگیرید. با روژه ریسک نمی کنید خریدی مطمئن را تجربه می کنید که کیفیت حرف اول را می زند.

 

امروزه مهد رشد و پروش قهوه گیشا را پاناما می دانند.

پرفروش ترین محصولات

آخرین مطالب

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش