قهوه آفوگاتو؛ اسپرسو و بستنی

قهوه آفوگاتو ترکیبی جذاب از بستنی و اسپرسو

دنیای قهوه ها یک دنیای بسیار بزرگ و البته جذاب و دلچسب است که تقریبا با هر ذائقه ای می توان متناسب و هماهنگ باشد. در نظر داشته باشید کسانی که عاشق قهوه هستند سعی می کنند نوشیدنی ها و حتی خوراکی های ترکیبی با قهوه را امتحان کنند و تقریبا می توان گفت ترجیح آن ها همیشه قهوه است. قهوه ها انواع مختلفی دارند و به همین دلیل نوشیدنی های مختلفی هم از آن ها گرفته می شود. نوشیدنی های قهوه نیز بسیار زیاد هستند و از جمله می توان به قهوه آفوگاتو، کورتادو، کاپوچینو و ... اشاره کرد. از قهوه های معروفی که امروزه در دنیای قهوه ها بسیار شناخته شده هستند ،می توان قهوه عربیکا، قهوه روبوستا، قهوه فرانسه، قهوه کلاسیک و ... را نام برد که می توان گفت پایه بسیاری از قهوه ها همین روبوستا و عربیکا است. در ترکیبات مختلف نیز این قهوه ها با نسبت های مختلف استفاده می شوند. برای مثال در قهوه کن پانا با نسبت های متفاوتی از عربیکا و روبوستا برای تهیه اسپرسو پایه آن استفاده می کنند. این میزان از ترکیب های قهوه ها به دلیل اینکه نتیجه مطلوب حاصل شود باید به صورت دقیق اندازه گیری شوند. قهوه آفوگاتو نیز مانند بسیاری از قهوه های دیگر از ایتالیا به دنیای قهوه های معرفی شده است که اصولا بر پایه یک شات اسپرسو و یک اسکوپ بستنی تهیه می شود. اما اگر شما تلخ تر می پسندید می توانید از دو شات اسپرسو استفاده کنید. با توجه به معنی آفوگاتو که در زبان ایتالیایی به معنی غرق شده است به معنی اسکوپی از بستنی است که در اسپرسو غرق شده است و یک طعم دلچسب به وجود آمده است. برخی ها به جای استفاده از بستنی از ژلاتو استفاده می کنند البته توصیه باریستا های بزرگ و معروف این است که شما ترکیب بستنی و اسپرسو را امتحان کنید و اگر صاحب یک کافه هستید این نوشیدنی را به مشتریان خود عرضه کنید.

این نوشیدنی خاص ایتالیایی که باز هم باید در ترکیب آن از اسپرسو استفاده کرد لازم است مواد اولیه آن مرغوب و البته اصل باشند. قهوه اسپرسو در فروشگاه های بسیاری عرضه می شود. فروشگاه اینترنتی روژه ارائه دهنده و عرضه کننده انواع قهوه های تلخ و گیرا این امکان را به شما می دهد که یک نوشیدنی با طعم واقعی را آماده کنید چه شما یک باریستا یا صاحب کافه باشید چه اینکه بخواهید این نوشیدنی را در خانه یا حتی محل کار تهیه کنید.

 

قهوه آفوگاتو ترکیب جذاب دیگری از اسپرسو

 

طرز تهیه آفوگاتو

تمامی نوشیدنی های که بر پایه قهوه تهیه می شوند و می توان آن را در مهمانی های خانوادگی یا حتی دورهمی های دوستانه سرو کنید باید از قهوه ی اصل و ناب استفاده کنید تا علاوه بر طعم و عطر آن، از مزایای قهوه نیز بهره مند شوید در حالی که قهوه های تقلبی این خواص را ندارند. می توان گفت که آفوگاتو یک ترکیب نسبتا جامد است که حتی ممکن است برای خوردن آن مجبور باشید از قاشق استفاده کنید! باریستا ها توصیه می کنند که برای تهیه آفوگاتو از بستنی وانیلی استفاده کنید و البته می توان از بستنی با طعم های دیگر نیز استفاده کرد. بستنی وانیلی را آماده کنید. با کمک موکوپات یا دستگاه اسپرسو ساز خانگی ابتدا شات قهوه اسپرسو خود را آماده کنید و پس از آن قهوه را بر روی بستنی بریزید. در نظر داشته باشید که از قهوه های دمی استفاده نکنید تا کیفیت آفوگاتو شما پایین نیاید و هر چقدر غلظت قهوه شما بیشتر باشد می توان گفت نوشیدنی شما نیز دلچسب تر است. البته این موضوع می تواند با ذائقه شما متناسب باشد و شما با توجه به ذائقه خود می توانید از قهوه هایی با غلظت بیشتر یا کمتر استفاده کنید. می توان گفت که آفوگاتو ترکیب این دو نوع ماده جامد و مایع است که از اوایل قرن بیستم وارد دنیای قهوه ها شده است. این نوشیدنی از همان ابتدا ترکیب این دو ماده بوده است و البته امروزه برخی افزودنی ها به آن اضافه می شود که می تواند طعمی متفاوت و متمایز خلق کند. این نوشیدنی شاید در مقابل نوشیدنی های دیگر به شما انرژی بیشتری بدهد زیرا شما شیرینی بستنی و کافئین قهوه را در کنار هم دارید. اگر زیاد به میزان و مقدار ترکیب مواد پایبند نیستید می توانید به جای یک شات اسپرسو از دو شات استفاده کنید و یا اینکه به جای یک اسکوپ بستنی، مقدار بیشتری بستنی در آفوگاتو به کار ببرید.

 

برای طعم غلیظ تر در آفوگاتو از دو شات اسپرسو استفاده کنید.

پرفروش ترین محصولات

آخرین مطالب

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش