کن پانا ترکیب جذاب اسپرسو و خامه

قهوه کن پانا در کشور های دنیا

قهوه کن پانا از جمله نوشیدنی های بر پایه قهوه است که اسپرسو این بار با خامه یک ترکیب جذاب خلق می کند که امتحان کردن آن خالی از لطف نیست. اما اینکه کن پانا از کدام کافه در کدام کشور به دنیای قهوه ها معرفی شد؟ کافه کن پانا در کشور های مختلف به چه نامی شناخته می شود؟ بهترین اسپرسو برای آماده کردن کن پانا کدام است؟ برای اینکه یک نوشیدنی فوق العاده و خاص با طعمی عالی داشته باشید باید علاوه بر اینکه از مواد مرغوب استفاده می کنید این مواد به روند مرتب خود ترکیب شوند. بهترین نوع اسپرسو برای استفاده در کن پانا ترکیب قهوه عربیکا و قهوه روبوستا است. میزان این دو را به ترتیب 70 درصد به 30 درصد برآورد کرده اند که شما یک کن پانا واقعی را بچشید. اما در مورد قدمت این نوشیدنی جذاب می توان گفت که این نوشیدنی بسیار قدیمی تر از قهوه لاته، کاپوچینو و ... قدیمی تر است. اما اینکه برای اولین بار در کدام کشور به دنیای قهوه وارد شده است نمی توان دقیق نام برد. اما کن پانا یک کلمه ایتالیایی است به معنی قهوه و خامه! اما این قهوه در کشور های دیر نام های دیگری دارد می توان گفت در ایالات متحده آن را با نام کافه وین یا قهوه وین می شناسند که در فرانسه یا انگلستان نیز با این اسم شناخته می شود. در وین یا بوداپست این قهوه به نام قهوه فرانسیسکن شناخته شده است. اما اینکه اولین بار در کدام قسمت تهیه شده نمی توان به صورت قطعی در مورد آن نظری داد. نکته ای که در این میان ممکن است جالب به نظر برسد این است که این نوشیدنی گویا در اروپای مرکزی اولین بار مورد استفاده قرار گرفته است. اما نام فرانسیسکن طبق ریشه های تاریخی اولین بار از نام فرقه ای در مسیحیت گرفته شد. از طرفی گفته می شود که کاپوچین نیز از کاپوچینو گرفته شده است که این دو فرقه حدود سه قرن پیش در اروپا از هم فاصله گرفتند و این دو نوع نوشیدنی گرفته شده از قهوه نیز وارد دنیای قهوه شدند. برای تهیه انواع قهوه مرغوب که در کن پانا استفاده می شود می توانید به فروشگاه های معتبر فروش قهوه مراجعه کنید. فروشگاه اینترنتی روژه عرضه کننده انواع قهوه های اصیل و ناب که برای خرید می توانید به سایت اینترنتی روژه مراجعه کرده و خرید خود را نهایی کنید.

 کن پانا؛ ترکیب جذاب اسپرسو و خامه

طرز تهیه کافه کن پانا

برای تهیه کافه کن پانا شما نیاز دارید به یک دستگاه اسپرسو ساز، قهوه اسپرسو و خامه! اما رند ترکیب این مواد با یکدیگر و میزان آن ها در نتیجه نهایی تاثیر زیادی خواهد داشت. در نظر داشته باشید اگر اسپرسو شما مرغوب نباشد قهوه کن پانا شما بسیار از نوشیدنی که مد نظرتان است دور خواهد بود. خامه ای که استفاده می کنید باید با همزن برقی آن را هم بزنید که کاملا حالت کشسانی پیدا کنند. در نظر داشته باشید بعد از آماده کردن اسپرسو، باید زمان بدهید تا خنک شود و سپس خامه را به ان اضافه کنید. زمانی که خامه را بر روی اسپرسو ریختید می توانید از پودر کاکائو و یا دارچین یا تکه های شکلات برای تزیین این استفاده کنید. برای استفاده از قهوه اسپرسو می توانید از عربیکا یا روبوستا استفاده کنید که طعم نهایی بهتر باشد زیرا این دو نوع قهوه شیرین نیستند و یک کن پانا واقعی به ما می دهند. نکته دیگری که باید در نظر داشته باشید این است که حتی از خامه ای که برای این کار استفاده می کنید حاوی شیرینی نباشید یا از شیرین کننده ها در آن استفاده نشود. استفاده تنهایی از قهوه عربیکا طعم واقعی کن پانا را نمی دهد و استفاده منحصرا از روبوستا باعث تلخی بیش از اندازه می شود. در نتیجه همانطور که در پاراگراف بالا ذکر شد ترکیب این دو با هم می تواند یک کن پانا واقعی را خلق کند. اگر می خواهید که این قهوه گیرایی بیشتری داشته باشد می توانید از دو شات اسپرسو استفاده کنید. این نوع نوشیدنی را می توانید در فنجان های 80 تا 90 میلی لیتری سرو کنید. توصیه می شود که در تهیه این نوع نوشیدنی از خامه حیوانی استفاده کنید و اگر خامه گیاهی را ترجیح می دهید می توانید از خامه بادام زمینی استفاده کنید. برای خرید قهوه های اصیل از نوع روبوستا یا عربیکا می توانید به سایت فروشگاه اینترنتی روژه مراجعه کنید و خرید خود را نهایی کنید. روژه به شما این اطمینان را می دهد که یک خرید عالی را تجربه کنید.

 

کن پانا در کشور های مختلف

پرفروش ترین محصولات

آخرین مطالب

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش